MHP Önceki Dönem Mezitli Belediye Meclis Üyesi ve Kabadayılar Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kabadayı, Milliyetçi Hareket Partisi’nin kuruluşunun 57. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Türk siyasetinin köklü çınarı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) kuruluşunun 57. yılını kutluyorum dedi. Bu anlamlı yıl dönümü vesilesiyle bir açıklama yapan MHP Önceki Dönem Mezitli Belediye Meclis Üyesi ve Kabadayılar Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kabadayı, Milliyetçi Hareket partisinin yarım asrı aşan mücadelesine ve milli duruşuna dikkat çekti.
“Yarım Asırlık Kararlılık”
Mustafa Kabadayı, mesajında MHP’nin Türk milletinin bekası ve refahı için tavizsiz bir şekilde yürüdüğünü belirterek şu ifadelere yer verdi: “Şanla, şerefle geride bıraktığımız 57 yıl; sadece bir siyasi partinin değil, bir davanın, bir sevdanın ve Türk milliyetçiliğinin sarsılmaz kalesinin öyküsüdür. Kurucu Genel Başkanımız Başbuğ Alparslan Türkeş’in yaktığı meşale, bugün Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin yolbaşçılığında ilk günkü heyecanla yanmaya devam etmektedir.”
“Mersin İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz”
MHP Önceki Dönem Mezitli Belediye Meclis Üyesi ve Kabadayılar Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kabadayı, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Türkiye’nin birliği ve beraberliği için her zaman “önce ülkem ve milletim” ilkesiyle hareket ettiğini vurguladı. Mesajını, “MHP’nin 57. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun. Rabbim birliğimizi daim, mücadelemizi muzaffer kılsın,” sözleriyle tamamladı.
MUSTAFA KABADAYI: “ŞANLA ŞEREFLE 57 YIL”

