YEREL

Büyükşehir Belediyesi'nden Sıcak Çorbaya Devam

Dilovası’nda Büyükşehir’in sıcak çorba ikramı ile güne başlayan pazarcı esnafının hem içleri ısındı, hem de yüzleri güldü

Büyükşehir Belediyesi'nden Sıcak Çorbaya Devam

Esnaf ve sivil toplum kuruluşlarının her daim yanında olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, pazarcı esnafına çorba dağıtımına Dilovası ilçesiyle devam etti. Bu bağlamda Sivil Toplum Kuruluşları İle İlişkiler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Gebze Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası ile birlikte Dilovası ilçesinde pazarcı esnafına sıcak çorba dağıtımı gerçekleştirdi.

Sabahın erken saatlerinde tezgâh açan esnafı sıcak çorba ile karşılayan Büyükşehir ekipleri hem içleri ısıttı, hem de esnafın memnuniyetini kazandı.  Dilovası Halk Pazarı’nda kurulan 200 tezgâhta yaklaşık 250 pazarcı esnafına çorba ikram eden ekipler, her zaman ve her yerde esnafın yanında olduğunu gerçekleştirdiği çorba dağıtımı ile bir kez daha ortaya koydu.

Pazarcı esnafı, ekiplerden büyük bardaklar aracılığıyla çorbalarını aldı. Bu bardaklar ile çorbalarını sıcak ve kolay bir şekilde içen esnaflar, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve ekibine hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.

MasterMaster