GÜNCEL

Başkan Önel “Sanayi Esnafını Unutan Başkan Neşet Taran Şimdi Esnafa Sığınıyor

Başkan Önel “Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan Oy’a İhtiyacın Olunca mı? Sanayi Sitesi Esnafı Aklına Geldi.”

Başkan Önel “Sanayi Esnafını Unutan Başkan Neşet Taran Şimdi Esnafa Sığınıyor

Başkan Önel “Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan Oy’a İhtiyacın Olunca mı? Sanayi Sitesi Esnafı Aklına Geldi.” S.S. Mezitli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Bünyamin Önel’den Neşet Tarhan’ın Seçim Vaatlerine Sert Tepki.! S.S. Mezitli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Bünyamin Önel, Mezitli Belediye Başkanı ve bağımsız aday Neşet Tarhan’ın Atatürk Mahallesi’nde bulunan Küçük Sanayi Sitesi esnafına yaptığı vaatlerle ilgili sert bir açıklama yaptı.

Proje Karşıtlığından Seçim Vaadine Dönüş

Önel, “10 yıl boyunca sanayi esnafı için bir şey yapmamış olan Tarhan daha düne kadar itiraz eden projelere karşı çıkan, televizyon programlarında bile konuşmamıza engel olan Neşet Tarhan, bugün çıkıp sanayi sitesi yapacağını vaat ediyor. Bu durumun ne kadar çelişkili ve manidar olduğunu esnafımız çok iyi biliyor,” diyerek Tarhan'ın siyasi tutarsızlıklarını eleştirdi.

Önel'den Tarhan'a Açık Eleştiri

“Neşet Tarhan'ın bugünkü seçim avcılığı, geçmişteki tutumunu tamamen gözler önüne seriyor," diyen Başkan Önel, Tarhan'ın seçim öncesinde esnafa yaptığı vaatlerin samimiyetini sorguladı ve “Gerçek niyet ne? Dün yapmaya engel olduklarınızı bugün nasıl yapacaksınız?” diyerek eleştirdi. Başkan Önel, Mezitli'nin geleceği ve kalkınması için samimi ve gerçekçi projelere ihtiyaç duyulduğunu vurgulayarak, seçmenleri adayların geçmiş eylemlerini ve tutumlarını dikkatle incelemeye çağırdı. "Gerçek değişim,” dedi Önel, “yalnızca geçmişteki eylemleri bugünkü sözlerle örtüşen, dürüst ve şeffaf siyasetçiler ile mümkündür. Mezitli esnafı ve halkı, gerçekten kalkınmayı ve ilerlemeyi destekleyen adayları desteklemelidir.” S.S. Mezitli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Bünyamin Önel, Mezitli’nin gelişimi için çalışmaya ve esnafın haklarını savunmaya devam edeceklerini belirtti. Aynı zamanda, seçim sürecinde tüm adayların projelerinin ve geçmiş tutumlarının şeffaflık içinde tartışılmasını talep ettiler.

Süleyman AltınözSüleyman Altınöz